skolefoto

personligskolefoto.dk

Skolefoto er en kendt sag i Danmark.

Igennem min lange karriere med fotografering af børn og unge, har jeg erfaret at mange forældre har lyst til fornyelse indenfor det ordinære skolefoto billede.

Jeg har taget udfordringen op og har udviklet et koncept som tilgodeser både forælderen med lyst til et standard portræt og forælderen med lyst til at have et billede af deres barn som et mere personligt portræt.

 

Når jeg har den årlige fotografering på skolen, laver jeg begge slags portrætter af dit barn - du vælger selv hvilke billeder du vil købe. Din udvælgelse af ønskede billeder og betaling foregår på nettet, og du vil få direkte besked via e-mail når billederne er klar.

 

Familiefoto dage er et ekstra tilbud til familien som gerne vil noget mere, typisk et familie portræt, søskende billeder og evt. børnene hver for sig. Disse familiefoto dage består af weekend dage som vi i samråd med skolen beslutter hvornår er. Her er der afsat 15 minutter til hver familie. Ved denne form for fotografering har familien også mulighed for at tage bedsteforældre eller kæledyr med. Hvis eksempelvis i ønsker billeder af ynglings kæledyret med børnene eller af mormor med børnebørnene?

 

Information om priser og hvordan du booker din tid til familiefoto dag får du fra fotografen, når din skole/institution har lavet aftale om fotografering.

 

Ligesom ved skolefoto forgår udvælgelsen på nettet, og du vil få direkte besked via e-mail når billederne er klar.

 

Ring endlig til fotografen og hør nærmere om hvordan du booker en tid til din egen familie fotodag.

 

 

Fotograf Rikke Steenvinkel Nordenhof

Vænget 10 3400 Hillerød tlf. 51908018 www.Fotostudiet-rsn.dk SE nr. 19607240