betingelser

personligskolefoto.dk

Ordrebekræftelse

Straks efter bestillingen sendes din ordrebekræftelse til den indtastede e-mailadresse. Hvis denne bekræftelse ikke kan leveres pga. en forkert indtastet e-mail-adresse eller hvis postkassen er fuld, er bestillingen alligevel gældende. Hvis der opstår tvivl om bestillingen er gennemført, skal du kontakte mig for at få det afklaret.

 

Fortrydelsesret

I op til 4 timer efter bestillingen er foretaget, kan ordren slettes eller ændres, herefter sættes bestillingen i produktion og kan derfor ikke ændres.

 

Reklamationsret

Billeder der er beskadiget i posten samt billeder med fejl kan returneres og ombyttes senest 14 dage efter fakturadatoen. Det samme gælder reklamation over kvaliteten af forarbejdningen af billedet – f.eks. farvebalancen. - Da der er tale om håndarbejde, vil jeg gøre opmærksom på, at der ikke kan opnås 100% farvelighed imellem tidligere modtagne billeder og senere bestillinger. På samme måde kan beskæringen variere. Derimod er der ikke reklamationsret over udtrykket, da billedet er udvalgt af bestilleren.

 

Returret/Returnering

Der er ikke returret på bestilte billeder, da dette er individuelt fremstillede varer.

 

Betaling

Alle bestillinger tillægges et gebyr til ekspeditionsomkostninger. Gebyrets størrelse fremgår undervejs i bestillingen. Betaling kan kun ske med Dankort, og pengene trækkes, når billederne sendes.

 

Priser

Det er altid priserne på bestillingssiden der gælder. Jeg tager således forbehold for eventuelle skrivefejl på udleverede papirer.

 

Levering

For skoler og institutioner kan der aftales, at alle bestillingen før en hvis dato bliver omdelt på skolen og derved sparer du forsendelses-omkostninger. Det vil som regel være 5-6 uger efter fotografering. Efter denne dato vil bestillinger blive behandlet individuelt som beskrevet nedenfor.

 

Alle bestillinger sendes direkte til den adresse, der er angivet ved bestillingen. Leveringstiden er normalt 2-3 uger og der er mulighed for at bestille billeder i op til et år efter fotograferingsdatoen.

 

Betalingsmodulet er godkendt af PBS, der foregår gennem en krypteret forbindelse.

 

Fotograf Rikke Steenvinkel Nordenhof

Vænget 10 3400 Hillerød tlf. 51908018 www.Fotostudiet-rsn.dk SE nr. 19607240